Home » Travel By Nico

Travel By Nico

Welkom op de pagina ‘Travel by Nico’. Zoals de naam al zegt, vind je op deze pagina’s verschillende blogs over reizen en vakanties. De blogs die ik schrijf, zijn veelal uit eigen ervaring van vakanties en reizen die ik in de afgelopen 20 jaar heb gemaakt.

Miami Beach, Florida
Miami Beach – Florida

Wat maakt het reizen nou zo leuk en waarom reizen mensen? Er zijn verschillende redenen waarom mensen reizen. Je kan op vakantie gaan, op zakenreis gaan, stedentrips maken, noem het maar op. Ook het doel van de verschillende vakanties is uiteraard voor ieder weer anders. De een gaat twee weken zonnen aan het strand en de ander gaat op onderzoek uit en ontdekt de pareltjes in de authentieke dorpen en steden.

Vakantiekeuze

Zelf geef ik de voorkeur aan om zoveel mogelijk te ontdekken van het land, eiland, gebied en plaats. Of het nu een rondreis door Amerika is, een Cruise in de Caribbean of een eiland in Griekenland, ik vind overal mijn weg. Mijn kinderen wil ik nu ook al zoveel mogelijk laten zien van de wereld. Komende tijd zal ik meerdere blogs online zetten van mijn reizen die ik door de jaren heen heb gemaakt. Ook op mijn Instagram pagina plaats ik dan ook regelmatig nieuwe foto’s van reizen de ik heb gemaakt. En ja, volgen gerust!

Mocht je naar aanleiding van mijn blogs vragen hebben over een van de bestemmingen of iets wilt weten van het land of cultuur, kan je altijd contact met mij opnemen via de contactpagina.

Alvast veel leesplezier gewenst!

Nico