Home » Travelstories! » Mexico, de voorbereidingen!
Mexico, Chichen itza

Mexico, de voorbereidingen!

De nieuwe body, objectieven, rugzak en statief ligt klaar om ingepakt te worden! Nog een paar weken en ik stap in het vliegtuig richting de Caribbean. Uiteraard ga ik daar mijn batterij opladen maar ik ga ook op pad om een paar prachtige plaatjes te schieten!

Bestemming Mexico

Mexico is het deze keer geworden. Ondanks dat ik er al twee keer ben geweest, weet het land mij iedere keer bijzonder prettig te raken. De omgeving, bevolking en klimaat spreekt mij iedere keer aan. Omdat ik al eerder op deze bestemming ben geweest, weet ik precies welke plekken ik wil gaan bezoeken en weet ik op voorhand al wil gaan fotograferen.

Maya’s en portretten

Ik wil mij naast het schitterende landschap van Mexico, gaan richten op enkele portretten van de Maya bevolking. Ik ga met de bevolking in gesprek en ga tijdens de geplande excursie op bezoek bij lokale Mayastammen die ik met hun toestemming ga fotograferen.

The Grass is always greener underneath a coconut tree!

Chichen Itza in beeld

Chichen Itza ben ik al eerder geweest maar toch ga ik er wederom heen. De kracht en de magie die deze site uitstraalt en het prachtige Kukulkan Temple, je weet wel… die van de foto’s ;-). Ik neem mijn ultra groothoeklens mee (10-18 mm) en ga in de vroegte op pad om het “Nieuwe 7e Wereldwonder” vast te leggen

Mexico, Chichen itza

Chichen Itza, Kukulkan Temple | Mexico

Picture made by Nico Heijmans, 2007

Nog even wachten

Nog eventjes wachten en dan is het zover, de spullen staan al klaar en ik heb er bijzonder veel zin in. Wanneer ik terug ben van deze trip, zal ik hier een blog over schrijven.

In de tussentijd kan je de foto’s bekijken op mijn Instagram Account!

Vamos en tot binnenkort!

Niek

Geef een antwoord