Zoeken naar:

Je bent een ondernemer en je wilt als bedrijf groeien in de online wereld. Dat ben je bij mij aan het juiste adres. Door mijn jarenlange ervaring in online marketing kan ik jou precies helpen om jouw website en/of bedrijf online meer zichtbaar te krijgen.

De eerste stap heb je al gezet want je bent op mijn site terecht gekomen! De tweede stap is om samen te gaan kijken wat jouw wensen zijn. Wat kan ik voor je betekenen en welke punten kunnen we samen gaan aanpakken.


Jouw groei is mijn doel!


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO Search Engine Optimalisation genoemd is niet meer weg te denken bij het bouwen van een website. Je wilt toch graag zo hoog mogelijk naar boven komen, wanneer een potentiële klant naar een bedrijf of dienst zoekt wat jij aanbiedt! Daarom is het belangrijk om je website zo goed mogelijk in te richten voor zoekmachines. Van een website scan met een actiepunten rapportage tot ondersteuning en het website technisch herbouwen van je website. Ik overleg graag met jou wat je wensen zijn, zodat ik kan zorgen dat je website klaar is voor de zoekmachines.


Social Media en Social media advertising

Social media is niet meer een taakje wat je er even snel bij doet. Het vraagt tegenwoordig enorm veel tijd om de juiste content te maken en te plaatsen. Ik ondersteun bij het maken van content, plaatsen van organische posts en het ontzorgen van je social media kanalen. Uiteraard zal alles in je huisstijl worden opgemaakt en verzorgd. Mocht je een product of dienst willen uitlichten en de juiste doelgroep willen raken, kan dit ook door middel van social media advertising. Met jou kijk ik naar de potentiële doelgroep en zetten wij samen doelgericht een advertentiecampagne uit. Ik zal dit voor jou monitoren en bijsturen wanneer dit nodig is.


Samen kijken naar de mogelijkheden

Dit zijn enkele onderdelen van mijn diensten. Ik ben al jaar en dag op het internet te vinden en ik zie het als een grote speeltuin. Ik bespreek graag vrijblijvend met jou de mogelijkheden en dan kunnen we samen kijken om je bedrijf naar een next level te tillen.


Let’s connect!

Scroll Up