Zoeken naar:

Het liefst pak ik op een vrije dag mijn statief, camera en objectieven mee de natuur in. Ik zoek naar unieke plekjes die ik kan vastleggen, zowel in de steden als op het platte land, waar ik de uitgestrekte natuur kan vastleggen in een bijzonder shot! Hoe vet is het om jouw favoriete straatje van je stad aan je muur te hebben hangen? Jij geeft je wens door, ik regel de rest!

Portfolio Landschap & Straat Fotografie

Liever iets anders?

Andere stijlen van fotografie


Ben je op zoek naar andere stijlen van fotografie, dat kan! Bekijk hieronder mijn andere portfolio’s zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden!
Mocht je op zoek zijn naar Bruidsfotografie, adviseer ik Daphne Bruidsfotografie. Daphne is al tientallen jaren expert in bruidsfotografie, ze kent de puntjes van het vak en legt jullie bijzondere dag voor je vast.

Tulpenvelden Lisse - Bloemenfotografie

Natuur en Dierenfotografie

Bloemen, planten en dieren, alle mooie stukjes natuur wordt vastgelegd en uitgebeeld.

Black and white fotografie

Black & White fotografie

De kracht van een foto ligt niet alleen aan de kleur van de compositie. Zie hier de kracht van B&W.

Scroll Up