Zoeken naar:

Ben jij benieuwd wat ik in de afgelopen jaren heb geschoten? Ik probeer mij zo divers mogelijk te oriënteren, zodat ik voor ieder project, de juiste emotie weet vast te leggen in een foto. Uiteraard heb ik een portfolio die ik met je wil delen. Mijn portfolio is maar een klein onderdeel van de vele foto’s die ik door de jaren heen heb geschoten. Hier vind je zowel portretfotografie, stadsfotografie en landschap fotografie. Ik ben een fotograaf uit Oss maar ik ga heel Nederland door om de mooiste en meest spraakmakende plekken te bezoeken en vast te leggen.

Op zoek naar een foto

Mijn foto’s zijn niet voor mij alleen, ik maak de foto’s zowel voor mijzelf als in opdracht van de klant. Wanneer je iets speciaals zoekt, kan ik altijd in overleg met jou kijken wat je zoekt, wat je mooi vindt en wat je zelf aan de muur wilt hebben of nodig hebt voor je website of social media.

Portfolio voor de verkoop

Uiteraard is mijn portfolio maar een glimp van de foto’s die ik in mijn bezit heb. Ook heb ik mijn werk beschikbaar gemaakt bij Werk aan de Muur. Daar kan je een van mijn foto’s direct op canvas of hout laten printen en thuis laten bezorgen. Liever zelf de foto laten afdrukken? Let me know! Ik verkoop de foto’s ook per stuk, digitaal aangeleverd.

Different styles

Onderstaand vind je mijn portfolio, een glimp van mijn werk!

Zonsondergang Flevoland

Landschap en straat fotografie

Van landschappen tot de details op de straten. Ieder stukje detail wordt hier door Nico vastgelegd.

Zwaan op Flevoland

Natuur en dierenfotografie

Bloemen, planten en dieren, alle mooie stukjes natuur wordt vastgelegd en uitgebeeld.

Kasteel Heeswijk landschap fotografie

Black & White (B&W) fotografie

De kracht van een foto ligt niet alleen aan de kleur van de compositie. Zie hier de kracht van B&W.

Scroll Up