Vakantie en interesse

vakantie

Op vakantie gaan, een toppunt voor bijna iedereen!

Veel mensen vinden het leuk van A tot Z, hierbij bedoel ik vanaf het binnenstappen in een reisbureau tot aan thuiskomen.

 

Bereisd ben ik naar eigen zeggen behoorlijk, maar een reisbureau binnenstappen om gidsen te halen heb ik eerlijk gezegd nog nooit gedaan, puur omdat mijn vrouw op een reisbureau werkt en ze de vakantie altijd regelt van begin tot eind.
Ze weet wat mijn wensen zijn en waar mijn voorkeur naar uitgaat, het enige dat wij overleggen is de definitieve locatie (nog niet eens de stad of hotel) en de huurauto, welk type en uitvoering.

Een vakantie uitzoeken, doet mij niet zo veel!
Des te meer kan ik genieten ter plaatse!

 

Vandaag toch de stoute schoenen aangetrokken en met mijn dochters richting het reisbureau.
Even een gids ophalen bij “mama”, ze heeft namelijk al een continent laten vallen waar ze graag met de kinderen heen zou willen gaan, omdat ze daar zoveel leuke diertjes hebben.
Reisgids

Ik heb de gids meegenomen van Zuid Afrika, maar heb de gids nog niet open durven te slaan, ik ben namelijk bang dat ik heel snel verkocht ben.

Ik heb wel een aantal dingen gehoord, en veel foto’s gezien van anderen maar weet elf niet wat ik moet verwachten in dit continent.

Ik ga nu toch maar de stoute schoenen aantrekken en de eerste paar bladzijdes lezen van Zuid-Afrika, de rondreis die wij waarschijnlijk volgend jaar gaan maken met 2 kinderen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.